Image 0 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 7 Image 8 Image 9 Image 10 Image 11 Image 12 Image 13 Image 14 Image 15

Δραστηριότητες

  Σε όλες τις γύρω περιοχές μπορούμε να διοργανώσουμε ημερήσιες εκδρομές με ιδιαίτερες θεματικές ενότητες για θρησκευτικό, αρχαιολογικό, ορεινό, οινικό, πράσινο ή οικολογικό τουρισμό σε όλη την διάρκεια του έτους. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν η Σχολή Αριστοτέλους όπου ο Μέγας Φιλόσοφος δίδαξε τον Μέγα Αλέξανδρο (3,5 χλμ),. οι τάφοι των Λευκαδίων (8χλμ), η Αρχαία Πέλλα (40χλμ), η Βεργίνα (40 χλμ) και οι επισκέψεις στα 15 Εξωκλήσια και μονές. Μη παραλείψετε να επισκευτείτε το Χώρο Θυσίας(2 χλμ), το Άλσος του Αγίου Νικολάου(4 χλμ), το Λαογραφικό Μουσείο(2χλμ), την Έδεσσα(40 χλμ), το Νυμφαίο(55 χλμ), Καστοριά(67 χλμ), Θεσ/νίκη(90 χλμ). 

  Τους χειμερινούς μήνες απολαύστε τις χαρές του βουνού στα Χιονοδρομικά Κέντρα Σέλι (17 χλμ) και Τρία-Πέντε Πηγάδια (17 χλμ) ή στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρρας Καιμακτσαλάν (85 χλμ).Μόλις 1800m από την Ηρωική Νάουσα και τα Δημοτικά της Διαμερίσματα με τις πάμπολλες εκδηλώσεις σε όλη την διάρκεια του χρόνου και την ζεστή ανθρώπινη φιλοξενία. Κάντε κλικ ΕΔΩ

  Ποδηλασία, Τρύγος, Ρακοκάζανα, Μουστόπιτες, Ζουρνάς και Νταούλι, συλλογή ροδάκινων και κερασιών για γευστικές μαρμελάδες, παραδοσιακές πίτες, παραδοσιακές συνταγές, φρέσκια ντομάτα με ζυμωτό ψωμί και ντόπιο μπάτσιο κάτω από την πλατανίσια δροσιά, αλλά και γευστικά κρασιά δίπλα στο τζάκι με συνοδεία χαλαρής μουσικής είναι μερικές από τις εμπειρίες που μπορείτε να συμμετέχετε και να απολαύσετε έχοντας τη βάση σας στο Εσπερίδες SPA Hotel.

Μαθήματα ιππασίας

  Στο κτήμα Σακαλή 5,5 χλμ από το Εσπερίδες SPA Hotel , 17 ήσυχα και από διαφορετικές ράτσες άλογα προσφέρουν τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή μαζί τους κάνοντας τα πρώτα σας βήματα σαν αναβάτες ή συνεχίζοντας την εμπειρία  και τις ιππικές σας γνώσεις με την επίβλεψη έμπειρων αναβατών(www.ktimasakali.gr)

Canoe- kayak στον Αλιάκμονα

  Ελάτε να αποδράσουμε με Canoe- kayak στο υπέροχο ποτάμι τον Αλίακμονα, Δύο διαφορετικά προγράμματα για μια εύκολη και μια δύσκολη διαδρομή με κόστος 40,00€ και 50,00€  ανά άτομο     (με όλο τον εξοπλισμό) για μια άνετη και ασφαλή περιπέτεια δράσης και απόδρασης από την καθημερινότητα  Πληροφορίες και κρατήσεις στον Δαμιανό Φιλιππίδη στο 6944738841.Δείτε τις αποδράσεις στο FC http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150334135325573&set=o.101051769959759&pid=16164987&id=510790572#!/group.php?gid=114501501928475 Lunch packet

 Ορεινή ποδηλασία, River x bikes, trekking

  Το κατάφυτο Βέρμιο προσφέρετε για ορεινή ποδηλασία .Προτείνουμε  μια ποικιλία διαδρομών από την πόλη στο ειδικά διαμορφωμένο και ασφαλή ποδηλατόδρομο κατά μήκος της διαδρομής προς το Άλσος του Aγίου Νικολάου. Παράλληλα στα 3-5 Πηγάδια μπορείτε να κάνετε dawn hill αλλά και μεγάλες διαδρομές  μέχρι τα «πριόνια», μέσα από το πευκόδασος που τα ενώνει με το Σέλι. Ενημερωθείτε από τη σελίδα του ποδηλατικού συλλόγου http://www.pofyon.gr .  Κάντε οργανωμένα  river X dikes στην παραποτάμια διαδρομή του Αλιάκμονα σε  τρεις διαβαθμισμένες διαδρομές με την καθοδήγηση ειδικών. Πληροφορίες στα τηλ 6981952789/6976400516.

  Το Ευρωπαϊκό Μονοπάτι Μεγάλων Διαδρομών Ε4, ξεκινώντας από τα Πυρηναία, φθάνει στην Ελλάδα. Αν αποφασίσετε να περπατήσετε στο φαράγγι, θα ακολουθήσετε το διεθνές μονοπάτι Ε4. Ο Μάιος είναι ο καλύτερος μήνας γι' αυτή την εκδρομή γιατί ο ήλιος αρχίζει πάλι να ζεσταίνει και να κρυφοπερνά τους βράχους ενώ αγριολούλουδα φυτρώνουν παντού και κεντούν με χίλια χρώματα το πιο αγνό και ονειρεμένο τοπίο

Οινικές Διαδρομές

  Ταξιδέψτε ανάμεσα στους πιο φημισμένους ελληνικούς αμπελώνες. Σταματήστε σε ονομαστά οινοποιεία και δοκιμάσετε τα αγαπημένα σας κρασιά στον χώρο που παράγονται. Γνωρίστε τους ανθρώπους που τα φτιάχνουν. Έκπληκτοι θα ανακαλύψετε πως τα αρώματα και η γεύση μοιάζουν να εναρμονίζονται με τον τόπο. Μπορούμε να σχεδιάσουμε από κοινού τις επισκέψεις σας και ετοιμαστείτε για μοναδικές εμπειρίες!!!

Μοναστηριακός τουρισμός

  Η Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου, το Βήμα του Αποστόλου Παύλου, η Παναγία Σουμελά, και τα παρεκκλήσια στις καταπράσινες παρυφές του Βερμίου, ο Ιερός Ναός Τίμιου Προδρόμου, ο Άγιος Γεώργιος Περιστερεώνας, η Αγία Τριάδα, η έξω Υπαπαντή μερικά από τα επισκέψιμα βυζαντινά θρησκευτικά μνημεία. Στη Βέροια τα ερείπια του τετράκογχου βαπτιστηρίου μέσα σε μια τρίκλιτη βασιλική αλλά και οι 48 βυζαντινοί και μεταβυζαντινοί ναοί, με σπάνιες τοιχογραφίες του 12ου και 18ου αιώνα διαμορφώνουν ένα πολυσύνθετο πλέγμα ανάπτυξης έρευνας και ταυτόχρονα θρησκευτικής κατάνυξης.

 

 • NAOYSA0
 • NAOYSA1
 • NAOYSA2
 • NAOYSA3
 • NAOYSA4
 • NAOYSA5
 • NAOYSA6
 • NAOYSA7
 • NAOYSA8
 • NAOYSA9
 • NAOYSA10
 • NAOYSA11
 • NAOYSA12
 • NAOYSA13
 • NAOYSA14
 • NAOYSA15

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ψηφιακή Σύγκλιση". Με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

           

Copyright 2011 Esperides Hotel. All Rights Reserved

Design & Development by Opportunus